Akustikregulering hos Earmark

 

Hos Earmark er vi specialister i lyd og konsekvenserne af både god or dårlig akustik. Vi er passionerede omkring at skabe lydmiljøer hvor du kan få fred til dine tanker. Med en akustikregulering fra Earmark kan du, samtidig med at optimere lydmiljøet, holde løsningen i præcis den visuelle stil du ønsker dig.

Vi stræber efter at udvikle nye, innovative produkter, hvor fokus ligger på design og funktionalitet, for at give dig den bedst tænkelige akustikregulering. Derfor er alle Earmark produkter gennemtestede og certificerede, brandsikre, samt astma- og allergivenlige. Vores løsninger skræddersyes til dine akustiske behov og dine ønsker til stil og budget.

SE CASES    KONTAKT OS

“Earmark har i flere omgange leveret akustikbilleder til vores virksomhed, og det har altid været en god oplevelse. Professionalismen skinner igennem lige fra bestilling af billederne til levering og kvalitetssikring af det færdige billede på væggen.”

– Helene Nilsson, Project Manager, Kopenhagen Fur

 

Vores projekter

Vi har gennem tiden gjort os erfaringer indenfor både private hjem og erhverv.

Denne erfaring har lært os at tænke ud af boksen når det kommer til lydmiljøer og akustikregulering.

Du kan derfor være sikker på at alt fra rådgivning og printkvalitet til det færdige produkt er lige som du vil have det.

Vi tilpasser vores løsninger efter dine ønsker og budget.

Se vores løsningsmodeller eller kontakt os for at høre mere.