Hvis akustikken er dårlig…

…kan det være forstyrrende for både dig og dine omgivelser. Ved at vælge de rigtige akustikplader eller akustikpaneler til dine lofter eller vægge, vil du hurtigt kunne ændre akustikken, og derved få en bedre oplevelse af lyden i rummet.

Akuart Classic 50 White

 

Earmark Board White

 

lær mere om akustik    Køb akustikprodukter

Akustikplader

De støjdæmpende plader sørger for, at støj og gengivelse af lyde minimeres, hvilket giver bedre lyd og mere komfort når du opholder dig i rummet. Dårlig akustik er ofte et problem i større rum med hårde overflader, hvor der ved byggeriets start ikke er blevet taget hensyn til lyden.

Hos Earmark er vi eksperter i at skabe god akustik, derfor finder du hos os effektive akustikplader af høj kvalitet, der giver dig en god lydoplevelse i stuen, på det åbne kontor, i institutionen eller i andre typer af rum.

 

kontakt os    se cases

 TYPER AF STØJDÆMPENDE PLADER

Dårlig akustik kan nemt afhjælpes med akustikplader, der monteres enten på væggene eller i loftet. Akustikpladerne er nemme at demontere igen, hvis der skal males, rengøres eller andet. Det er derfor en god og brugervenlig løsning. Hos os finder du flere typer af lyddæmpende plader til både loft, væg og afskærmning, så du kan få den rette akustikløsning til lige netop din rumtype. Vælg mellem akustiske loftplader der enten kan limes direkte på loftet, monteres med magnetbeslag eller nedhænges i wire. Du kan også få flotte akustikbilleder og skærmvægge med print fra Akuart. Fælles for alle Earmarks produkter er at pladerne er lavet med en kerne af tæt glasuld som dermed sikrer en høj effektivitet. Vores løsninger er miljøcertificeret og vores lyddæmpende kernemateriale anbefales af blandt andre det svenske astma og allergiforbund. Earmarks lyddæmpningsplader er derfor altid en garant for et godt og sundt indeklima.

FIND DEN OPTIMALE LØSNING