Covid-19

Hos Earmark følger vi myndighedernes anvisninger og tager de nødvendige forholdsregler for at hjælpe med at reducere spredningen af ​​Corona-virussen.

 

Vi arbejder hjemmefra men er stadig fuld funktionsdygtige via telefon og e-mails. Vores produktion kører som sædvanligt. Dette betyder, at vi stadig kan ekspedere ordrer inden for vores hurtige standard leveringstider. Vær opmærksom på, at alle fysiske møder udskydes til et senere tidspunkt, med mindre de kan afholdes under forsvarlige rammer. Dette vil vi fortsætte med, så længe myndighederne anbefaler det. Vi opfordrer til at møder i det omfang det er muligt afholdes via telefonopkald evt. via Skype.

 

Selvom vi arbejder fra distancen er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring akustik eller ønsker et uforpligtende tilbud på en akustikløsning. Vi er her stadig og er klar til at hjælpe og rådgive dig igennem hele processen. For at kunne sætte os ind i din situation, opfordrer vi til at du kort beskriver lokalet du ønsker en akustisk løsning til. Såfremt du ønsker at bestille et specifikt produkt, beskrives dette i besked-feltet nedenfor.

 

Relevante informationer:
  • Rummets dimensioner (højde x bredde x længde)
  • Overfladernes material (gips, beton, træ, glas m.m.)
  • Rummets funktioner
  • De problematiske situationer
  • Evt. video eller foto

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer, så vi sammen kan finde den rette løsning for jer.

Du kan læse mere om fordelene ved god akustik under Om Akustik eller finde inspiration i vores mange cases.

 

Send os en mail ved at udfylde kontaktformularen herunder:

  • Slip fil her eller
    Her kan du sende filer op til 2MB. Fylder dine filer mere end 2MB så send venligst dine filer via vores We Transfer konto: earmark.wetransfer.com