Akustikbillede

Der findes mange måder, hvorpå man kan få en bedre akustik. En af disse måder er ved at ophænge et akustikbillede, som er billeder med lyddæmpning.

Earmark forhandler markedets bedste akustikbilleder fra AKUART. De støjdæmpende billeder består af en lydisolerende plade omkranset af en ramme, hvorpå tekstillærredet nemt monteres. Det er muligt for dig at vælge mellem flere forskellige motiver i online galleriet, men du kan også vælge dit helt eget design. 

Et akustisk billede er optimalt for dig, der gerne vil have pynt på væggene, men samtidig også vil have en bedre akustik i rummet.

dekorative akustikløsninger

billeder med lyddæmpning

Lyddæmpning behøver ikke være kedeligt! Med et støjdæmpende billede på væggene på din arbejdsplads, i institutionen eller i hjemmet, får du muligheden for at få det rette udtryk på dine vægge. Samtidig forbedrer du lyden i rummet. Du har mulighed for at vælge billeder med lyddæmpning i flere størrelser og designs, således du nemt kan finde et flot billede, der passer til dit rum og indretning. Billederne er ikke begrænset af format eller motiv, og er derfor en enestående mulighed for at få en unik akustikløsning. AKUART har en stor database med motiver, som passer til både undervisningslokaler, virksomheder, butikker og meget mere. Gå på opdagelse imellem de mange motiver, og find det, der passer til dig. Har du selv et motiv du ønsker printet på akustik billeder, så kan dette også sagtens lade sig gøre.

Se hele galleriet