Her under FAQ kan du finde svar på dine spørgsmål omkring EARMARK, vores produkter og services.

Produkter

Har I andre produkter end dem på jeres website?
Alle vores produkter er synlige på vores hjemmeside. Vi tilbyder dog specialfremstillinger af mål og motiv til vores akustikbilleder, og disse er derfor ikke synlige online. Hos Earmark forsøger vi konstant at udvikle nye innovative produkter, og derfor vil der med komme produkttilføjelser til vores hjemmeside jævnligt.
Hvordan er kvaliteten?
Alle EARMARKs er testede og certificerede for at give dig den bedste kvalitetet. Vores produkter er kategoriseret i bedste absorptionsklasse A og imødekommer de behov kunderne i en årrække har efterspurgt og fortsat efterspørger: Høj akustisk effektivitet, elegant design og til priser, der er til at betale. Læs mere om vores produkter her.
Hvad er jeres produkter lavet af?
Kernematerialet i alle vores produkter er mineraluld, som er et meget effektivt støjdæmpende materiale.
Er de allergivenlige?
Kernematerialet i vores produkter er certificerede af Astma- og Allergiforbundet. Se mere om vores certificeringer under vores miljøprofil.
Kan jeg selv montere?
Ja, vores produkter er nemme at montere selv. Se videoer af vores monteringsvejledninger.
Hvor meget skal jeg bruge?
Det afhænger af rummets dimensioner, overfladernes materiale og de aktiviteter, der skal foregå i rummet. Desuden spiller placeringen af absorbenterne en stor rolle i forhold til løsningens effektivitet. Som tommelfingerregel siger man f.eks., at 20-30 % af rummets gulvareal skal beklædes med effektivt absorberende materiale i private boliger. I kontormiljøer, skoler og børnehaver skal der mindst anvendes et areal, der svarer til 60-70% af gulvarealet. Earmark tilbyder skræddersyede læsninger, som bliver tilpasset hver enkelte akustiske situation. Som privatkunde anbefaler vi, at du kigger i vores boligguide, for at blive klogere på akustik og akustikløsninger til boligen. Som erhvervskunde anbefaler vi, at I kontakter os, for at vi kan hjælpe jer med at finde den rette løsning til jeres arbejdsplads.
Er det nok med et akustikbillede i min spisestue?
Vi ved af erfaring, at dårlige akustiske forhold sjældent kan løses med et enkelt akustikbillede. Den optimale fremgangsmåde for støjdæmpning er, at anvende absorbenter i flere dimensioner, dvs. både i loftet samt på rummets kritiske vægflader. Mange private boligejere vælger en akustisk zoneløsning, hvor der monteres loftsmoduler i kombination med et eller flere akustikbilleder på væggene for at opnå størst mulig effekt. I visse situationer kan der være en række indretningsmæssige eller æstetiske begrænsninger, der betyder at den optimale akustiske løsning ikke kan anvendes. Earmark er specialister i, at finde frem til den rigtige løsninge i forhold til netop din situation og vi definerer aldrig løsninger der ikke giver den nødvendige oplevede effekt af forbedring. Du kan læse mere om vores løsninger til private hjem i vores boligguide.
Kan I foretage akustikmålinger?
Hos EARMARK foretager vi både før- og eftermålinger hos erhverv og private. Kontakt os for at høre nærmere omkring akustikmåling.
Er jeres produkter testede?
Alle EARMARKs produkter er gennemtestede og certificerede indenfor akustiske egenskaber og produktion. Læs mere om certificeringer af EARMARKs produkter her.

 

Bestilling

Hvordan bestiller jeg?
Du bestiller EARMARKs produkter i vores webshop eller gennem bestilling ved at kontakte os.
Hvad skal Earmark bruge af information inden jeg bestiller?
Inden bestilling er det nødvendigt at have kendskab til rummets dimensioner (højde x bredde x længde, overfladernes material (gips, beton, træ, glas m.m., rummets funktioner og en beskrivelse af den oplevede problemstilling. Det er desuden en stor hjælp for os, at se rummet på foto eller via en kort videooptagelse. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere omkring EARMARKs mulighed for online og personlig rådgivning.
Kan jeg købe som privatperson?
Du kan købe som privatperson både i vores webshop og gennem bestilling ved at kontakte os.
Kan jeg købe som firma?
Du kan købe som firma både i vores webshop og gennem bestilling ved at kontakte os.
Hvilket produkt bør jeg vælge?
Da alle rum og akustiske udfordringer er forskellige, er det er svært at lave en generel regel omkring hvilket produkt, der egner sig bedst. Vores første opgave er, at definere den rigtige løsning ud fra akustisk funktionalitet og effekt. Dernæst vil vi guide dig til at finde det produktdesign, der passer bedst til dine indretningsmæssige præferencer. Se vores løsninger til private og erhverv under cases eller kontakt os for nærmere rådgivning. Til private personer anbefaler, vi vores boligguide for nærmere information.
Hvis min arbejdsplads har fået et påbud?
Hvis din arbejdsplads eller virksomhed har fået påbud, er du velkommen til at kontakte os, for at få den rette rådgivning og løsning på problemet. I påbudssager er det ofte nødvendigt, at foretage før- og eftermålinger af de rumakustiske forhold. Du kan eventuelt læse mere omkring lovgivningen på området på arbejdstilsynets hjemmeside.

Levering

Hvor hurtig bliver mine varer leveret?
Earmark sender de bestilte varer i løbet af senest 10-14 arbejdsdage. Lagervarer kan dog leveres indenfor 2 hverdage. Alle ordrer leveres på hverdage i dagtimerne. Det tilstræbes, at varen leveres på den aftalte dato, men Earmark kan ikke udelukke, at der kan ske fejl, så varen bliver forsinket. Hvis varerne må stilles i carport eller lignende (hvis ingen er til stede til at modtage dem) skal Earmark informeres herom i forvejen.
Jeg har ikke modtaget min vare?
Hvis din vare ikke er kommet indenfor den aftalte leveringstid, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Montering

Kan I også montere?
EARMARK monterer akustikløsninger hos mange af vores kunder og vores montører er specialister i “smidig” montage. Vi tilstræber således altid, at EARMARKs akustikmontager er til mindst mulig gene for vores kunder. Kontakt os for at høre nærmere omkring montering og pris.
Følger der monteringsbeslag med?
Ja, ved alle vores produkter medfølger monteringsbeslag eller andre nødvendige komponenter til montagen.

Hvor kan jeg finde monteringsvejledninger?
Du kan finde monteringsvejledninger under vores boligguide eller ved at trykke her.

Returnering

Har jeg fortrydelsesret?
På de varer, der handles som bestillingskøb – en vare specielt fremstillet til dig – er der ingen fortrydelsesret.
Hvordan returnerer jeg?
Returnering sker i henhold til Købeloven.
Min vare er beskadiget?
Modtager du en pakke der har synlige tegn på skader under transport er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis der er skader på produktet, skal du/I nægte at modtage varerne, og efterfølgende informere Earmark herom og fremsende et billede af forsendelseskassen samt de beskadigede varer (Hvis varerne er blevet beskadiget under fragten og modtagelsen ikke nægtes kan der ikke gøres reklamation mod fragtselskabet). Hvis der ikke er synlige skader på pakken, men skaderne ses efter udpakning eller såfremt der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved dine varer, bedes du kontakte os og sende affotografering af de pågældende skader. Afhængig af skadens omfang returneres din ordre.

Priser

Hvad koster leveringen?
Leveringsomkostningen varierer afhængigt af kvantitet og størrelse af bestillingen og vil blive beregnet når du færdiggør dit køb. Vores standardlevering koster fra 250 DKR ekskl. moms.
Hvad er forskellen på jeres og konkurrenternes produkter?
Earmark er førende specialist i skræddersyede akustiske løsninger, der kan fjerne støj i stort set alle tænkelige indendørs miljøer. Vi har mulighed for, at fremstille de fleste produkter på eksaktmål, så der tages maksimalt hensyn til specielle ønsker/behov. Earmark gennemtester samtlige af vores produkter for akustisk ydeevne, så vi kan garantere dig en effektiv og tilfredsstillende akustikløsning. Derudover har vi en miljøvenlig produktion, konkurrencedygtige priser, dedikerede og erfarne rådgivere og nemme monteringsløsninger – alt sammen for at sikre dig den bedste løsning til lige netop dit akustikproblem.