Om Earmark

Hos Earmark er vi passionerede omkring lyd og konsekvenserne af akustik. Vi har specialiseret os i at optimere akustik og lydmiljøer, både hos private og på arbejdspladsen, så du kan få fred til dine tanker,
overskud til dine omgivelser og ro i hverdagen.

 Vores vision

Vores vision er at kontinuerligt udvikle innovative produkter med fokus på design og funktionalitet for at give dig den bedst tænkelige løsning. Earmarks produkter er derfor gennemtestede og certificerede effektive, brandsikre og astma- og allergivenlige.

 Vi har dit behov i fokus

Earmark udvikler løsninger, skræddersyet til dit behov, din stil og dit budget. Vi står klar med råd og vejledning gennem hele processen, og vores professionelle grafikere sikrer optimal billedkvalitet, inden den sendes til produktion hos vores fabrikanter.

HOLDET BAG EARMARK

Earmark Akustik har samlet et hold af erfarne og specialiserede medarbejdere,
som altid står klar til at hjælpe dig med en løsning på dine akustiske problemer.
Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Casper Sparsø (Partner)

Produkt & Design

Bjørn Berthelsen (Partner)

Akustisk Design

Pablo de Arce

Marketing

Margit Schmidt Pedersen

Intern salg / Akustisk konsulent

Dorthe Søe

Intern salg / Akustisk konsulent

Jonas Lönborg

Grafik & Produktdesign

Tania Sloth Carlsen

Grafisk assistent

Iben Pedersen Sonne

PR & Marketing

Claus Veronese

Akustisk konsulent

Charlotte Dremark

Akustisk konsulent

DET SIGER VORES KUNDER

 Helene Nilsson

PROJECT MANAGER / KOPENHAGEN FUR

Earmark har i flere omgange leveret billedløsninger til vores virksomhed, og det har altid været en god oplevelse. Professionalismen skinner igennem lige fra bestilling af billederne til levering og kvalitetssikring af det færdige billede på væggen.

_______

Vibeke Holst

PRIVATKUNDE / FARUM

Det er nu blevet en fornøjelse at afholde middagsselskaber, hvor det tidligere var svært at nyde en god middag på grund af den dårlige lyd.

 _______

Kim Andersen

PRIVATKUNDE / RINGE

Løsningen satte øjeblikkeligt en stopper for den dårlige akustik vi har måtte leve under i 6 år – at det tilmed ser godt ud og på ingen måde skæmmer rummet er et ekstra plus.

Pernille Borch Hedegaard

HEAD OF ADMINISTRATION & HR / KOMFO

Dagligdagen i kontoret er blever markant mere behagelig for alle, efter vi har taget hånd om akustikken og udsmykningen. At det så blev et og samme produkt, der løste begge problemstilinger er jo bare ret genialt. Det har sparet Komfo for både tid og penge.

_______

Martin Brun

PRIVATKUNDE / KØBENHAVN Ø

Udover den lyddæmpende virkning er jeg virkelig imponeret over printkvaliteten af mine akustikbilleder. De står knivskarpt.

_______

Pia Halldorsson

PROJECT MANAGER / ROYAL COPENHAGEN

Earmark har været en super forretningspartner, og hjulpet os med at opnå et meget behageligt lydmiljø i vores kantine, produktionsfaciliteter og storrumskontorer.

Michael Gøtz

PROJECT MANAGER / SIEMENS

Earmark har været en professionel samarbejdspartner. De har hjulpet os sikkert igennem hele processen med at udbedre de akustiske forhold – lige fra akustiske før og eftermålinger til rådgivning og montage. De tænker ud af boksen er fleksible samt hurtige og serviceminded.

_______

Charlotte Borgstrøm

PÆDAGOGISK LEDER / INSTITUTIONEN KLATRETRÆET

Før vi fik gjort noget ved den dårlige akustik var støjniveauet virkelig grumt. Nu har det fået lagt en dæmper og der er mere ro på – man er ikke længere lige så baldret i hovedet når man kommer hjem.

_______

Peter Daniel Andersen

SOUSCHEF / VANLØSE SKOLE

Som slutbruger kan jeg kun give udtryk for, at vi er meget tilfredse med vores akustikløsning.

GOD AKUSTIK TIL ALLE

KØB DIN EARMARK LØSNING ALLEREDE I DAG

WEBSHOP   KONTAKT