EARMARK AKUSTIK

GO AKUSTIK TIL ALLE

 

God akustik til alle

Hos Earmark er vi passionerede omkring lyd og konsekvenserne af akustik. Vi har specialiseret os i at optimere akustik både på arbejdspladsen og i boligen med certificerede klasse A produkter.

Vores vision

Vores vision er at kontinuerligt tilbyde innovative produkter med fokus på design og funktionalitet for at give dig den bedst tænkelige løsning. Earmarks produktsortiment er derfor gennemtestet og certificeret.

Vi har dit behov i fokus

Earmark tilbyder akustikløsninger, skræddersyet til dit behov og budget. Vi står klar med råd og vejledning gennem hele processen, så du kan få fred til dine tanker, overskud til dine omgivelser og ro i hverdagen.

KONTAKT EN SPECIALIST

Hos Earmark Akustik har vi erfarne og specialiserede medarbejdere,
som altid står klar til at hjælpe dig med en løsning på dine akustiske problemer.

 

Erling Frederichsen

Erling Frederichsen

Salgschef / Salg og rådgivning (Sjælland)
Tlf.: +45 31 41 41 70

 Margit Schmidt Pedersen

Margit Schmidt Pedersen

Salg og rådgivning
Tlf.: +45 53 51 91 96

Dorthe Søe

Dorthe Søe

Intern salg
Tlf.: +45 32 12 55 09

Anne-Sophie

Anne-Sophie

Intern salg
Tlf.: +45 32 12 55 09

DET SIGER VORES KUNDER

Michael Gøtz

Project Manager / Siemens

Earmark har været en professionel samarbejdspartner. De har hjulpet os sikkert igennem hele processen med at udbedre de akustiske forhold - lige fra akustiske før og eftermålinger til rådgivning og montage. De tænker ud af boksen er fleksible samt hurtige og serviceminded.

Helene Nilsson

Project Manager / Kopenhagen Fur

Earmark har i flere omgange leveret billedløsninger til vores virksomhed, og det har altid været en god oplevelse. Professionalismen skinner igennem lige fra bestilling af billederne til levering og kvalitetssikring af det færdige billede på væggen.

Pernille Borch Hedegaard

Head of Administration & HR / Komfo

Dagligdagen i kontoret er blever markant mere behagelig for alle, efter vi har taget hånd om akustikken og udsmykningen. At det så blev et og samme produkt, der løste begge problemstilinger er jo bare ret genialt. Det har sparet Komfo for både tid og penge.

Peter Daniel Andersen

Souschef / Vanløse Skole

Som slutbruger kan jeg kun give udtryk for, at vi er meget tilfredse med vores akustikløsning.

Charlotte Borgstrøm

Pædagogisk leder / Børneinstitutionen Klatretræet

Før vi fik gjort noget ved den dårlige akustik var støjniveauet virkelig grumt. Man følte simpelthen at man blev blæst ud. Nu har det fået lagt en dæmper og der er mere ro på – man er ikke længere lige så baldret i hovedet når man kommer hjem.

Vibeke Holst

Privatkunde / Farum

Det er nu blevet en fornøjelse at afholde middagsselskaber, hvor det tidligere var svært at nyde en god middag på grund af den dårlige lyd.

Martin Brun

Privatkunde / København Ø

Udover den lyddæmpende virkning er jeg virkelig imponeret over printkvaliteten af mine akustikbilleder. De står knivskarpt.

Kim Andersen

Privatkunde / Ringe

Løsningen satte øjeblikkeligt en stopper for den dårlige akustik vi har måtte leve under i 6 år – at det tilmed ser godt ud og på ingen måde skæmmer rummet er et ekstra plus.