AKUSTIK I RESTAURANTEN

SKAB EN HYGGELIG OG AFDÆMPET STEMNING

 

Hos Earmark Akustik er vi eksperter i at sikre et godt akustisk miljø i restauranter.
Vi tilbyder en række af services lige fra behovsanalyse, vejledning, forslag til indretning/design, projektering samt et team af håndværkere der hurtigt og uden gener står for montagen.

 

Få et tilbud se PRODUKTER

Maden var fantastisk... men larmen!

HAR I RÅD TIL DÅRLIG AKUSTIK?

GIV GÆSTERNE EN GOD OPLEVELSE

Hvordan kan du sørge for at gæsterne nyder deres middag, nupper en ekstra cocktail i baren og kommer tilbage med alle deres venner i næste uge? – NEMT! Giv dem en oplevelse de har lyst til at gentage ved at skabe en hyggelig, behagelig og indbydende atmosfære.

DÅRLIG AKUSTIK SKRÆMMER KUNDERNE VÆK

Lyden og stemningen er restaurantens førstehåndsindtryk, som kunderne bliver mødt af så snart de kommer ind ad døren. Bliver man i døren overvældet af støj og larm, går man hurtigt videre. Med god akustik kan du skabe en atmosfære, der giver dem lyst til at tage plads, nyde maden og komme tilbage gang på gang.

LØSNINGEN PÅ PROBLEMET

Med en akustikløsning, der kombinerer loftsplader og vægabsorbenter, opnås en effektiv optimering af lydmiljøet ved at reducere lydbølgernes reflektion og skabe en behagelig atmosfære i rummet. Hver akustikløsning bliver specialdesignet til dine lokalers funktioner og behov, så du kan være sikker på at få den optimale løsning – både akustisk og visuelt.

URBAN STEMNING UDEN STORBYLARM HOS CAFE LUNA

Mange af byens cafeer er fulde af liv og aktivitet, lige fra brunch-tid til cocktail-hour. Hos Café Luna i København har de indset, at et kundebesøg er en totaloplevelse, bestående af langt mere end maden. Ved at værne om akustikken har de givet gæsterne en følelse af privatliv ved bordet og plads til uforstyrret snak.

Café Luna har i begge deres filialer et stærkt koncept som klassisk amerikansk diner – et koncept som er blevet endnu tydeligere og mere gennemført ved hjælp af deres akustiske totalløsning. De udvalgte motiver på akustikbillederne er fotografier fra guds eget land, og loftspladerne fra Ecophon er indfarvet for at blive integreret i caféens visuelle stil. Vores løsninger bliver altid tilpasset til den individuelle kunde og vi kan derfor skræddersy den helt rigtige akustikløsning til enhver lokation.

Se flere eksempler på smukt designede akustikløsninger i restauranter vores restaurantcases. Vil du også have et uforpligtende tilbud til en smuk og effektiv tilpasset akustikløsning til din restaurant eller bar, så kontakt os allerede i dag på info@akuart.dk eller på telefon +45 27 50 82 90

 

Find inspiration Se produkter

 

BEDRE FORHOLD

STØJDÆMPENDE LØSNINGER DESIGNET TIL DIT BEHOV, KONCEPT OG INDRETNING

AKUSTIK & DESIGN

Undgå at både gæster og ansatte forlader restauranten med hovedpine og stress, ved et få designet en tilpasset akustikløsning, ligesom Café Luna. Ofte er problemer med lyden størst i restauranter, caféer og barer med minimalistisk og strømlinet indretning, præget af bare vægge, rå lofter og store glasflader, men selv mindre og mere “hjemligt” indrettede lokaler kan opleve store gener på grund af de mange mennesker og lyde der samles.

DEN OPTIMALE LØSNING

Lyden fra samtale, bestik og bevægelse strømmer ud i rummet i alle retninger. Derfor er det essentielt at en akustikløsning inkluderer både loft og vægge, for at absorbere lyden i flere dimensioner. Når akustikløsningen designes med lydabsorbenter på både vægge og lofter, er det i langt højere grad muligt at “fange” lyden tæt på hvor den opstår og inden den når at sprede sig i lokalet, som forstyrrende rungen og støj.

VISUELLE FORDELE

Vi ved hvor vigtige elementer indretning er for en restaurants koncept og er derfor glade for at kunne tilbyde specialdesignede og individuelt fremstillede akustikløsninger til hver enkelt kunde – til konkurrencedygtige priser. På den måde kan vi sikre at alle kunder for præcis det look der passer til – eller måske endda fremmer – den tiltænkte æstetiske profil af beværtningen.