40 MM LOFTFLÅDER TIL DIREKTE OPLIMNING

Beskrivelse

40 mm loftflåder til direkte oplimning i bedste absorptionsklasse A. Den ideelle løsning, når de akustiske krav er høje og det ikke er muligt at montere et traditionelt heldækkende akustikloft. En stilren og enkel loftplade, der nemt kan tilpasses og som passer godt ind i rå og industrielle  indretninger, hvor det arkitektoniske udtryk prioriteres.

Teknisk Data

Materiale: 40 mm akustikplade med kerne i tæt glasuld, kanter malet med vandbaseret akrylmaling.

Absorbent: Absorptionsklasse A

Absorptionskoefficient: αw =1,00

Rengøring: Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Udseende: White 085. Nærmeste NCS-farveprøve: S 1002-Y. Lysreflektion: 78%.

Fugtbestandighed: Klasse A, relativ fugtighed 70% og 25° C, i henhold til EN 13964: 2014

Indeklima: Fransk VOC, A / Finsk M1.

Certificeringer: CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance), som gør det muligt for kunder og brugere at sammenligne de tilgængelige produkter på det europæiske marked.

Miljøpåvirkning: Fuldt genanvendeligt.

Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Standard: EN 13501-1 / Klasse: A2-s1,d0

Montage

Monteres i henhold til montageanvisning. Den aktuelle overflade skal have tilstrækkelig styrke til at kunne bære den belastning som påføres af pladerne. Ved tvivl bør prøvelimning udføres. Overfladen skal altid være ren og tør. Det bedste resultat opnås kun med en plan overflade. Flåderne er ikke demonterbar når først monteret med lim.

 

KONTAKT FOR TILBUD