40 MM LOFTPLADER TIL DIREKTE OPLIMNING

Beskrivelse

Lydabsorberende 40 mm loftplader med fasede kanter til direkte oplimning på loftoverflader. Denne klasse A løsning er med henblik på regulering af større lokaler, med anseelige akustiske problemer. Løsningen egner sig især, hvis man ønsker at bevare den lavest mulige konstruktionshøjde på loftet og samtidig ønsker en diskret akustikløsning, som visuelt synes som en integreret del af loftets struktur. Et effektivt og billigt akustikloft, som er nemt at montere. Pladerne limes kant mod kant direkte på loftsunderlaget, som giver et stilrent udtryk med kun et diskret spor mellem pladernes samlinger. Kan ikke demonteres når først sat op.

 

Ecophon Master B akustikplader til lofter
Ecophon Master B akustikplader til loftet. Limes direkte på loftoverflade
Teknisk Data

Materiale: Akustikplade med kerne af tæt glasuld

Absorbent: Absorptionsklasse A

Absorptionskoefficient: αw =1,00

Rengøring: Tåler daglig støvsugning og aftørring samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Lysreflektion: 85 % lysrefleksion (hvoraf mere end 99% er diffus refleksion).

Fugtbestandighed: Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 95% ved 30° C uden at nedbøje, vride eller delaminere (ISO 4611).

Indeklima: Certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund

Miljøpåvirkning: Svanemærket. Fuldt genanvendeligt.

Brandsikkerhed: Testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Montage

Akustikpladerne monteres med montagelim, som er særlig anvendelig til mineraluldsplader. Overfladen skal altid være ren og tør. Det bedste resultat opnås kun med en plan overflade (loftflade skal være i vatter).

 

Absorption

Testresultat i henhold til EN ISO 354.

Klassificering i henhold til EN ISO 11654, og værdierne for Noise Reduction Coefficient, NRC og Sound Absorption Average, SAA i henhold til ASTM C 423.