SÅDAN LØSER VI DINE AKUSTIKPROBLEMER

FORLØBET FRA PROBLEMIDENTIFIKATION TIL FÆRDIG MONTERING

1) Beskrivelse af akustikproblemer

1) Beskrivelse af akustikproblemer

Ved at sende os en kort beskrivelse af dine akustikproblemer giver det os mulighed for at identificere omfanget af akustikreguleringen. Husk at vedlægge fotos af det pågældende rum.

2) Kortlægning af akustiske problemstillinger

2) Kortlægning af akustiske problemstillinger

Vores akustiske eksperter kortlægger lydforholdene, for at bestemme den nødvendige mængde og placering af lydabsorption i rummet.

3) Løsningsforslag

3) Løsningsforslag

Vi udvikler selv vores løsninger og kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger i alle produktkategorier. Derudover kan vores dygtige grafiske designere og fotografer være behjælpelige ved personlige og unikke motiver til AKUART akustikbilleder.

4) Tilbud

4) Tilbud

Når de akustiske forhold er klarlagt, udarbejder vi et konkret tilbud til dig. Hos EARMARK tager vi altid højde for at der er samspil mellem æstetik, budget og funktionalitet.

5) Visualisering

5) Visualisering

En visuel præsentation giver et klart billede af, hvordan løsningsforslaget vil tage sig ud i virkeligheden. I større projekter anvender vi altid 3D visualisering for at sikre, at de akustiske løsninger understøtter rummets indretning og funktion.

6) Levering og fakturering

6) Levering og fakturering

Vi har egne biler, der leverer vores akustikprodukter direkte til dig. Det minimerer både skader og leveringstid på produkterne. Når produkterne er leveret, vil kunden herefter modtage en elektronisk faktura fra os.

7) Montering

7) Montering

Vi benytter akustikmontører, der er specialiseret i at håndtere Earmark produkter. Alternativt har du mulighed for selv at montere dine produkter. Vi har udarbejdet udførlige monteringsvideoer til samtlige af vores produkter.

8) Kontrolmåling

8) Kontrolmåling

Der kan i nogle tilfælde være behov for at kontrollere effekten af de anvendte akustiske løsninger. Kontrolmålinger sikrer, at løsningerne lever op til brugernes forventninger og krav, samt de nyeste standarder og lovgivning inden for området.

KONTAKT OS