Akustisk opslagstavle

Vil du gerne gøre noget ved akustikken i et rum uden at skulle montere lofter og vægge? Så er det måske ideelt for dig med en akustik-opslagstavle. Med opslagstavlen får du et støjdæmpende produkt som på samme tid kan bruges til at samle og fremvise dine ideer på. Du kan få opslagstavlen i flere forskellige størrelser og farver, således at du nemt kan finde en, der passer til dit rum og indretning.

Vores akustiske opslagstavler er produceret på en akustikplade med en kerne af tæt glasuld, som sikrer høj støjabsorbtion. Tavlerne er svanemærkede og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund. Det er derfor god fornuft at vælge en af vores opslagstavler.

SE FLERE PRODUKTER    MONTAGE

Lyddæmpende opslagstavler

En opslagstavle kan have mange anvendelsesmuligheder og bruges i mange forskellige rum. På tavlen kan man nemt fremvise visioner og ideer til sine medarbejdere og i hjemmet kan den bruges til fx. tegninger og tilmeldingssedler. Opslagstavlen er velegnet til både virksomheder og familier, da de bidrager til at holde overblik og skabe inspiration. Når du alligevel skal bruge en opslagstavle, hvorfor så ikke vælge en akustik opslagstavle? Tavlerne er optimale i klasselokalet, i kantinen eller i børnehaven. Her er lydniveauet ofte højt, og der kan være behov for én eller flere opslagstavler. Har du spørgsmål til en akustik opslagstavle eller andre af vores produkter, så hjælper vi dig gerne med et svar til forbedring af din akustik.