AKUSTIKPLADER TIL VÆG

Vil du gerne forbedre lyden og akustikken i et rum, er det en god ide at undersøge om akustikplader til væg kunne være en løsning for dig. De lyddæmpende plader til væg sørger for, at støjen reduceres effektivt, så rummet føles behageligt at opholde sig i. En akustikplade til væg øger derfor det lydmæssige arbejdsmiljø i rum som undervisningslokaler, åbne kontorer og spisestuer.

Hos Earmark har vi flere forskellige typer lyddæmpende plader til vægge. Den der passer bedst til dit behov afhænger af rummets dimensioner, materialer og indretning. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtig lyddæmpende akustikløsning til din væg.

 

SE ALLE AKUSTIKPLADER TIL VÆG  KONTAKT OS

LYDDÆMPENDE PLADER TIL VÆG

Når du vælger akustikplader til væg hos Earmark, så får du exceptionel kvalitet. Akustikpladerne sørger ikke kun for bedre akustik i rummet, men kan også medvirke til at rummet designmæssigt tager sig godt ud. Du har mulighed for at vælge forskellige størrelser og farver, således at dine lyddæmpende plader til væg passer præcis til din virksomheds profil eller personlige indretning i hjemmet. Du kan vælge et allerede eksisterende design, eller selv designe akustikpladernes motiver. Det kan være alt fra grafiske illustrationer til billeder og logoer. Er du i tvivl om hvilken type akustikløsning eller design du skal vælge? Vi hjælper dig gerne med den helt rigtige løsning.