SKÆRMVÆGGE

Hos Earmark har vi skærmvægge til dig, der gerne vil have muligheden for løbende at kunne ændre og flytte på din afskærmning. Med en skærmvæg fra EARMARK får du en mobil skillevæg, der samtidig er lydabsorberende. Dette medvirker til at møder og telefonopkald ikke forstyrrer i et åbent kontormiljø og de ansatte kan finde ro på hver deres arbejdsstation.

De flytbare skillevægge kan desuden designes så den passer ind i jeres indretning og stil. Både størrelse og udseende kan vælges frit og det er endda muligt at få printet dit helt eget design på din akustiske skærmvæg. Et sådant design kunne være logo, produktbilleder eller noget helt tredje. Derudover kan du altid skifte printet ud, hvis det skulle ønskes.

Skærmvægge kontor

 

Skærmvægge på kontoret er uundværligt. Mange virksomheder sidder i dag i store åbne kontorlandskaber, hvor lyden flyver rundt. Vores skillevægge absorberer lyd og larm succesfuldt, så det bliver nemmere for dine medarbejdere at arbejde uforstyrret. Du finder dem i forskellige størrelser og med fire forskellige fødder. Du kan derfor nemt få præcist den lyddæmpende skillevæg, som passer til dit behov. Vi hjælper gerne dig med at vælge den rigtige løsning til dit kontor eller rumtype. Hos Earmark Akustik er vi specialister i effektiv lyddæmpning, og vi har mange års erfaring til at rådgive dig omkring gode støjdæmpende løsninger.