SLAGFASTE AKUSTIKPLADER TIL DIREKTE OPLIMNING

Beskrivelse

Slagfaste akustikplader fastgøres kant mod kant direkte på loft/væg-konstruktionens overflade. Den affasede kant skaber en smal rille mellem de enkelte plader og giver et ensartet udseende. Til områder hvor det er påkrævet, at konstruktionshøjden er så lille som muligt og hvor der er risiko for mekanisk påvirkning.

 

Teknisk Data

Materiale: Robust akustikplade med kerne af tæt glasuld

Absorbent: Absorptionsklasse A

Absorptionskoefficient: αw =1,00

Rengøring: Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Udseende: White 085. Nærmeste NCS-farveprøve: S 1002-Y. Lysreflektion: 78%.

Fugtbestandighed: Klasse A, relativ fugtighed 70% og 25° C, i henhold til EN 13964: 2014

Indeklima: Fransk VOC, A / Finsk M1.

Certificeringer: CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance), som gør det muligt for kunder og brugere at sammenligne de tilgængelige produkter på det europæiske marked.

Miljøpåvirkning: Fuldt genanvendeligt.

Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Standard: EN 13501-1 / Klasse: A2-s1,d0

Montage

Monteres i henhold til montageanvisning. Den aktuelle overflade skal have tilstrækkelig styrke til at kunne bære den belastning som påføres af pladerne. Ved tvivl bør prøvelimning udføres. Overfladen skal altid være ren og tør. Det bedste resultat opnås kun med en plan overflade.

Absorption

Testresultat i henhold til EN ISO 354.

Klassificering i henhold til EN ISO 11654, og værdierne for Noise Reduction Coefficient, NRC og Sound Absorption Average, SAA i henhold til ASTM C 423.

 

Kontakt for tilbud