Insign akustiklameller

Beskrivelse

Insign akustiklameller er en alsidig og smuk støjdæmpende akustikløsning. Insign akustiklameller giver mulighed for både væg- og loftmontering og kan monteres så de følger krumninger og bølger på vægge og i lofter. Dette betyder en høj grad af arkitektonisk frihed. Med Insign akustiklameller er det muligt at skræddersy højden på lamellerne og deres individuelle afstand. Det giver mulighed for at opnå præcis den akustiske virkning, rummet kræver. Skulle behovet være der for bejdsede eller lakerede overflader, kan det også løses i alle nuancer på RAL- & NCS-skalaerne.

 

Insign akustiklameller, stoejdaempende systemvaeg med traelameller i aegte finér
Specifikationer

Alle lameller leveres med en kerne i birkekrydsfinér, der fineres efter ønske, og benyttes til indvendig beklædning. In-sign akustiklameller udmærker sig især ved deres gode brandhæmmende egenskaber. Dette opnås blandt andet ved underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld.

 

Overflademateriale
Naturlig slidstærk træfinér.

Udseende
Træfinéren kan bejdses eller lakeres i alle nuancer på RAL- & NCS-skalaerne.

Brand test
Godkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

Lydabsorption
testet i absorptionsklasse A for konstruktion med 50 mm lydabsorbent og absorptionsklasse B for konstruktion med 18 mm lydabsorbent.

Montage

 

Montage væg 
Insign akustiklameller montage
Montage væg 
Montage loft
Insign akustiklameller montage
Montage loft 

 

KONTAKT FOR TILBUD