Lydabsorberende materiale

De fleste tænker ikke over, at der er forskel på et lydisolationsproblem og et akustikproblem. Dette gør desværre at mange køber den forkerte løsning. Dette vil vi selvfølgelig gerne undgå.

Kort fortalt kan man med lydisolerende materiale i en væg sørge for at naboen ikke generes af støj. Lydisoleringer er derfor ofte en opgave en håndværker udfører i forbindelse med renovering eller opførsel af nye bygninger. Modsat er lydabsorberende materiale, som fjerner støj og rumklang i et rum. Lydabsorberende materiale, i form af akustiklofter, akustikplader på væggen eller akustikbilleder, gør at de mennesker der befinder sig i rummet ikke generes. Hos Earmark har vi specialiseret os i at skabe god rumakustik til private og virksomheder.

 

Lydisolering af væg

 Det er vigtigt at gøre sig bevidst om hvor problemet er, inden man begynder at optimere lyden i sine lokaler. Er problemet trafikstøj, larm fra gaden eller høje stemmer der kan høres igennem væggene fra nabolokalet? Så er det isolering af væggene du skal have gang i. Men ofte er problemet et andet – nemlig akustikken i rummet – som du nemt kan justere og forbedre med den rigtige akustikløsning. Hvis du føler du dig generet af støj, ekko, forstyrrende genklang eller et konstant højt lydniveau, er det et tegn på dårlig akustik i rummet.

Earmark tilbyder flere muligheder for akustikplader med lydabsorberende materiale, som kan hænges på væggen eller opstilles som skillevægge og forbedre lyden og akustikken i dine lokaler.

Kontakt os gerne for at få hjælp til at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed eller i dit hjem.

Med vores produkter får du reduceret støj og dine rum bliver mere behagelige at opholde sig i.

 

 

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.