• 5 TRIN TIL BEDRE AKUSTIK

    BOLIGGUIDE

    LØS DINE AKUSTIKPROBLEMER - FØLG DE 5 TRIN VED AT BEVÆGE DIG NED AD SIDEN

TYPISKE AKUSTIKPROBLEMER

START GUIDEN HER

SÅ ER DU KLÆDT PÅ

Ved at forstå nogle typiske akustiske problemstillinger i boligen har du et langt bedre udgangspunkt for selv at vælge din akustiske løsning. Der er grundlæggende 3 problemstillinger du skal forholde dig til:

Lang efterklangstid, Stående lydbølger & Akustiske hotspots

 

LÆS MERE

2 FORSKELLIGE LØSNINGSMODELLER

TOTAL & ZONE AKUSTIK

Der findes forskellige måder at løse akustikproblemer på i boligen. Hos Earmark Akustik har vi valgt at gøre det nemt og præsenterer derfor 2 forskellige løsningsmodeller, som tager højde for individuelle behov, boligstil og budget.

 

Løsningsmodeller

PRODUKTER TIL BOLIGEN

SÅ VED DU HVAD DU SKAL VÆLGE

Akustikproblemer i boligen kan løses ved hjælp af mange forskellige typer af produkter. Her kan du blandt andet læse om forskellen mellem akustiklofter og vægabsorbenter samt hvilke produkter vi anbefaler til boligen.

 

Læs mere

MONTAGE

SÅ NEMT AT DU SELV KAN GØRE DET

Alle vores produkter er særligt udviklet med nemme ophængningsystemer. Det gør opsætningen til en leg og perfekt for dig hvis du er frisk på selv at klare montagen.

 

SÅ NEMT ER DET

FIND INSPIRATION

SLUT GUIDEN AF MED INSPIRATION FRA VORES CASES

SE HVAD ANDRE HAR GJORT

Find inspiration i vores boligcases. Her kan du ses hvordan andre kunder har løst deres akustiske udfordringer ved hjælp af forskellige typer af løsninger. Det giver en god ide til hvordan du kan løse dine akustikproblemer.

 

FIND INSPIRATION

BESTILLING

 

Bestil eller kontakt os

Gå direkte til shoppen for at bestille din foretrukne løsning. Har du imidlertid brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning, så kontakt os og tal med en akustisk rådgiver. Vores rådgivere har igennem en årrække hjulpet flere hundrede af glade og tilfredse privatkunder med at løse akustikproblemer i hjemmet. Derfor ved de lige hvad der skal til for at få styr på akustikken i din bolig.

 

Webshop rådgivning