AKUSTIK I BOLIGEN

INTRODUKTION

I hjemmet er det vigtigt at have en stressfri og behagelig base. De seneste par år er de akustiske forhold i private hjem kommet i fokus, da overflader i sten, stål, gips og store glaspartier sender lyden rundt i hjemmet og skaber støj.

 

Hos Earmark tager vi højde for aspekter som æstetik, begrænset opsætningsplads og økonomi. Gennem mange års erfaring ved vi, at den gode løsning til boligen skal være pragmatisk uden at gå på kompromis på effektivitet og design. Vores akustikløsninger omfatter stilrene loftsmoduler, effektive akustikbilleder og simple montageformer. Derfor er Earmark den foretrukne akustikløsning i mange private hjem.

 

For at gøre det nemmere og billigere for dig, kan du gennem vores boligguide finde frem til de produkter du mangler for at skabe god akustik i dit hjem.

 

BOLIGGUIDE

POSITIVE EFFEKTER

Reducerer støj, når der er mange samlet i boligen
Bidrager til et mere stressfrit miljø i boligen
Bedre mulighed for samtale og fordybelse
Reducerer støj og ekko i boligen
Bedre mulighed for at familien kan tale samtidig i forskellige dele af boligen uden problemer

RUMTYPER

TYPISKE AKUSTIKPROBLEMER I BOLIGEN

KØKKEN-ALRUM

KØKKEN-ALRUM

Multirum hvor der ofte er højt til loftet og hårde overflader, der reflekter lyden rundt i rummet

STUEN

STUEN

Lydkilder såsom TV, radio og familiemedlemmer, der kan skabe et kaotisk lydmiljø

SPISEPLADS

SPISEPLADS

Ved spisebordet samles hele familien, og samtaler og aktivitetsniveau er ofte højt

FORLØBET MED EARMARK

Hvis du har problemer med akustikken i hjemmet, står vi hos Earmark klar med råd og vejledning igennem hele forløbet – lige fra behovsafklaring til færdigmonteret produkt. Vi er klar over de forskellige akustikproblemer, der kan opstå i hjemmet og udarbejder skræddersyede løsninger, der passer præcis til dit behov, din boligstil og dit budget.

KONTAKT OS

SÅ NEMT ER DET

RÅDGIVNING

RÅDGIVNING

Vi hjælper dig igennem hele processen med lyddæmpning. Fra analyse til færdig montering. Kontakt os for at snakke med en af vores eksperter.

BESTILLING

BESTILLING

Find det helt rigtige produkt til dit behov. Vi leverer alt fra unikke akustikbilleder til totalløsninger fra gulv til loft. Gå til produkter for at se nærmere.

LEVERING OG MONTERING

LEVERING OG MONTERING

Produkterne leveres i løbet af få dage og kan nemt monteres selv. Alternativt står vores profesionelle montører altid klar til at hjælpe.