AKUSTIKLOFT

 

Med et effektivt akustikloft fra Earmark Akustik reducerer du ekko og efterklang markant. Det betyder, at du får en behagelig og “blød” oplevelse af lyden, når folk eksempelvis taler i rummet. Arbejder du på et åbent kontor, er det altid en nødvendighed med lydabsorberende plader i loftet. Når mange lydkilder er samlet et sted, kræver det en vis mængde lyddæmpende materiale. Her er loftet et godt sted at starte.

I loftet er der plads til et større areal med enten loftplader eller et nedhængt loft. Et effektivt akustikloft bidrager til at medarbejdere kan arbejde koncentreret i et godt lydmæssigt arbejdsmiljø.

Ligeledes er det i mange undervisningslokaler vigtigt at indtænke akustik. Således har alle mulighed for at kunne følge koncentreret med i undervisningen.

Earmark støjdæmpende plader til loft er særligt udviklet så de kan monteres efter behov. Har du for eksempel et loft fyldt med ventilationskanaler og sprinkleranlæg, så har Earmark den perfekte løsning i form af lyddæmpende plader til loft nedhængt i wire. Ønsker du derimod en akustisk løsning, der sikrer den laveste konstruktionshøjde i et rum med lavt til loftet, så har Earmark et akustikloft som kan limes direkte på loftet.

 

 

Typer af loftsplader

Med et akustikloft af lyddæmpende loftplader sørger du for en god og bred akustikregulering i rummet, der gør at det bliver langt mere behageligt at opholde sig i.Hos Earmark Akustik finder du forskellige typer af lyddæmpende plader til loft, som alle giver dig en bedre oplevelse af akustikken i dine rum.

Vælg mellem super effektive loftplader, der enten limes direkte på loftet, monteres nemt med magneter eller nedhænges i wire. Vi har sågar akustikpuds, som er markedets mest diskrete akustikløsning. 

Vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning til dig og dit unikke behov. Uanset om dine overflader er gips, beton, træ eller andet, så har vi en god løsning til dig. Vores akustik loftsplader fåes i flere størrelser og varianter og vi hjælper altid gerne med montagen. Find den helt rigtige lyddæmpning til dit loft her på siden.