Dicentia

Kontor / Storrum

ENKEL AKUSTIKFORBEDRING MED LOFTSELEMENTER

Problem: Mange forskellige arbejdsfunktioner i kontorrummet skabte støj, der blev reflekteret og forstærket af loftets store, hårde flade.

Løsning: Store lydabsorbenter blev ophængt i loftet over de områder med mest aktivitet og lyd. Det nedsætter lydens efterklangstid og giver bedre lydkomfort i lokalet.

Design: Loftsflåderne er en enkel løsning der diskret forbedrer akustikken i hele lokalet.

Anvendte produkter: Ecophon Solo Wire

Michael Gøtz

Project Manager / Siemens

Earmark har været en professionel samarbejdspartner. De har hjulpet os sikkert igennem hele processen med at udbedre de akustiske forhold - lige fra akustiske før og eftermålinger til rådgivning og montage. De tænker ud af boksen er fleksible samt hurtige og serviceminded.

Helene Nilsson

Project Manager / Kopenhagen Fur

Earmark har i flere omgange leveret billedløsninger til vores virksomhed, og det har altid været en god oplevelse. Professionalismen skinner igennem lige fra bestilling af billederne til levering og kvalitetssikring af det færdige billede på væggen.

Pernille Borch Hedegaard

Head of Administration & HR / Komfo

Dagligdagen i kontoret er blever markant mere behagelig for alle, efter vi har taget hånd om akustikken og udsmykningen. At det så blev et og samme produkt, der løste begge problemstilinger er jo bare ret genialt. Det har sparet Komfo for både tid og penge.

Peter Daniel Andersen

Souschef / Vanløse Skole

Som slutbruger kan jeg kun give udtryk for, at vi er meget tilfredse med vores akustikløsning.

Charlotte Borgstrøm

Pædagogisk leder / Børneinstitutionen Klatretræet

Før vi fik gjort noget ved den dårlige akustik var støjniveauet virkelig grumt. Man følte simpelthen at man blev blæst ud. Nu har det fået lagt en dæmper og der er mere ro på – man er ikke længere lige så baldret i hovedet når man kommer hjem.

Vibeke Holst

Privatkunde / Farum

Det er nu blevet en fornøjelse at afholde middagsselskaber, hvor det tidligere var svært at nyde en god middag på grund af den dårlige lyd.

Martin Brun

Privatkunde / København Ø

Udover den lyddæmpende virkning er jeg virkelig imponeret over printkvaliteten af mine akustikbilleder. De står knivskarpt.

Kim Andersen

Privatkunde / Ringe

Løsningen satte øjeblikkeligt en stopper for den dårlige akustik vi har måtte leve under i 6 år – at det tilmed ser godt ud og på ingen måde skæmmer rummet er et ekstra plus.