akustikbillede

AKUART UDSMYKKER KINESISK RESTAURANTKÆDE

Det internationale akustikfirma AKUART, udsmykker den kinesiske café- og restaurantkæde, Wagas, med funktionel og moderne kunst. Restauranten i Hongqiao lufthavn oplevede generende støj og besluttede derfor at udsmykke væggene med moderne og støjdæmpende kunst.
Kinesiske Wagas er en gruppe af caféer og restauranter under forskellige brands. Konceptet blev startet i 1999, og har udviklet sig til at have over 50 restauranter i Kina. De forskellige restauranter er udviklet med individuelle, moderne udtryk og har tilpasset menuen derefter. Selve restauranten Wagas specialiserer sig indenfor hverdagsmad med et kinesisk twist. Den moderne indretning og udtryk i restauranten i Hongqiao lufthavn gav dog anledning til dårlig akustik. De høje lofter, bare betonvægge og store glaspartier skabte rungende ekko og støj i restaurantens lokaler. Det kan være svært at håndtere dårlig akustik i lufthavne, da lufthavne ofte består af store, åbne rum med hårde og reflekterende overflader som netop glas og beton. Ydermere er lufthavne ofte travlt befærdet af mange mennesker, der snakker, bevæger sig og bærer på kufferter og andet baggage. Kombinationen af de mange lydkilder og de hårde overflader skaber derfor ofte dårlige akustiske forhold.

AKUARTs hippe og funktionelle akustikbilleder oplever en stigende popularitet på det internationale marked. Virksomheden har arbejdet på flere større projekter i både England, Holland, og har som det nyeste projekt bidraget med moderne akustikbilleder til den kinesiske lufthavn. De akustiske billeder er holdt i både lufthavnens og Wagas ånd, samtidig med at de effektivt reducerer den generende støj. Dette medvirker til at skabe en mere behagelig atmosfære for restaurantens besøgende. Se de fede case-billeder ovenfor eller gå til AKUARTs blog for at læse mere om casen her.

 

 

You may also like